'Fællesskabet 8462' - et formiddagsselskab for alle i 8462 Harlev

Image
Stemningsbillede en seance med pileflet i 'Fællesskabet 8462'.

Hver torsdag i tidsrummet 9.30-11.30 er der adgang til cafeen i Harlev idræts- & Kulturcenter. Her kan man mødes på tværs af interesser, alder og køn i 'Fællesskabet 8462'.

Der er altid kaffe på kanden og hyggeligt samvær, og der kan efter lyst deltages i forskellige aktiviteter, som de fremmødte selv tager initiativ til, f.eks. kort- og brætspil, fællessang, forskellige kreative projekter, samt ”krop & bevægelse”, som er en slags ”rolig gymnastik”, hvor de medvirkende frit kan (genop)træne ønskede dele af kroppen i multihallen.

»Årsagerne til fremmøde er forskellige, men det at lære nye mennesker i nærmiljøet gennem hyggeligt samvær og at få ”lov til bare at være”, nævnes af flere,« fortæller en af initiativtagerne Rikke Sort Buchtrup.

Hun og andre også nyder at få ny og gensidig inspiration til kreative gøremål i fællesskabet.

I torsdags afholdt 'Fællesskabet 8462' fernisering for et af de seneste kreative projekter, hvor 13 unikke ”sole” af garn er hængt op til skue i foyeren i HI&K. Garnet er overskudsgarn doneret af borgerne i Harlev, som nu kan nydes i anden form af borgerne i Harlev.

Et af flere fællesskaber

Fællesskabet 8462 er et af flere fællesskaber, som er startet efter etableringen af Harlev idræts- & Kulturcenter. Fælles for dem alle er, at det er initieret og faciliteret af frivillige kræfter bl.a. i forlængelse af udviklingsforløbet ”Fællesskaber på tværs”, som blev afholdt i vintermånederne i 22/23.

De mange nye fællesskaber er en væsentlig del af ”livet” i HI&K, og antageligt en givende del i livet for brugerne. Og alle er velkomne.

Fakta
• Fællesskabet 8462: Torsdage 9.30-11.30
• Harlevs kreative fællesskab: Mandage kl. 19.30
• Cafe Harlev – ”Gå til Cafe”: Hverdage 16.30 – 20.30 med 2 timers vagter.
• Livestreaming fra Aarhus Universitet: Tirsdage jf. kalender forår og efterår
• Pårørendegruppe til demensramte. Hør nærmere på Folkehuset.
• HI&K Handyman-korps: Ad hoc ift. initiativ.
• Cafe film. Ad hoc jft. initiativ.

Læs Galten Folkeblad 22. november 2023

Del på
Centrum Tøj

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-