Et år med genbrug i Skovby

Image
Genbrugsen i Skovby har den 7. august eksisteret i 1 år. Fødselsdagsønsket fra butikken er at få øget frivilligskaren således at der kan holdes åbent hyppigere og længere.

Genbrugsen Skovby har d. 7. august eksisteret i et år.

»Det har været et spændende år, hvor vi lige så stille har fået butikken op at køre. Vi er efterhånden en god flok frivillige, der har lært hinanden at kende og fået et godt fællesskab,« lyder det fra gruppen.

»Vi har i løbet af året også haft en inspirerende upcycling-workshop, hvor man kunne lære at omdanne brugte ting (fx en gammel sofa) til nyt og blive bedre til at genanvende og dermed passe på vores fælles jord. Vi håber på mange flere at sådanne arrangementer i fremtiden.«

Vil gøre en forskel i Afrika og lokalt

Genbrugsens fødselsdagsønske er at blive lidt flere i frivilliggruppen, således at der holdes åbent hyppigere og længere. Butikken ligger i den gamle SuperBrugsen-bygning på Hørslevvej 35 i Skovby.

Genbrugsen Skovby drives af den folkekirkelige organisation Promissio, der samarbejder med partnere i Afrika om kirkelige og sociale projekter.

»Butikken har til formål at støtte projekter i Afrika og dermed have et udkig til den store verden, men vil også gerne gøre en forskel lokalt.«

Hvis du er nysgerrig og overvejer at være en del af frivilligfællesskabet i Genbrugsen, så kontakt koordinator Tuja Berg på tlf. 24525021 eller mail: tuja@promissio.dk.

Fødselsdagen fejres med sommerudsalg i hele uge 31 og 32. Her gives 50% på alle varer i butikken.

Læs Galten Folkeblad 3. august 2022

Del på
Jensine

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-