Drageflyvning ved Borum Eshøjhuset

Image
Foto: Per Christiansen

Søndag d. 25. sept. kl. 13-16 arrangerer foreningen Eshøjhusets Venner ligesom foregående år drageflyvning omkring Eshøjhuset ved Borum Eshøj.

Det er i år 7. gang, der afholdes drageflyvning ved højene, og det er foreningens tro, at det nu er ved at være en fasttømret tradition, at der bliver drageflyvning ved Eshøjhuset en søndag, der ligger tæt ved efterårsjævndøgn. Adressen er Eshøjvej 90, 8471 Sabro.

Man opfordres til at komme med egen drage og få den sendt til vejrs i den forhåbentlige friske efterårsvind – det blæser næsten altid ved Eshøj.

Der vil være medlemmer af Aarhus Drageklub tilstede, som vil vise nogle af deres drager frem og demonstrere flyvning med forskellige drager. Der arrangeres eventuelt, hvis det er muligt, ”Bamseflyvning”, hvor børn kan give deres medbragte bamse en tur op i højderne. Så også for tilskuere uden egen drage, vil der være spændende ting at se på. Foreningen håber, at det bliver en hyggelig familieeftermiddag i den friske vind.

Under flyvningerne vil Eshøjhuset være åbent, så der også vil være rig lejlighed til at komme ind i læ, og opleve huset, der er opført for 25 år siden på den måde, som man mener, husene er blevet bygget i bronzealderen.

Læs Galten Folkeblad 21. september 2022

Del på
John Frandsen

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-