Det ny Låsby Svømmebad indvies

Image
Låsby Svømmebad

Efter totalrenovering er Låsby Svømmebad klar til at slå dørene op lørdag den 12. juni kl. 12.00.

Åbningen markeres med fri entré på dagen, musik og festtaler og der serveres en grillpølse, øl, vand og god stemning. Der er desuden bestilt sol fra en skyfri himmel.

Låsby Svømmebad har været frivilligt drevet siden 1934 og det er i den ånd, at et lille sjak af frivillige siden september 2019 har arbejdet sig igennem alt fra Corona til vinterfrost og bidraget med tusindvis af timer i arbejdet med at rive det gamle friluftsbad ned og opbygge et helt nyt og fremtidssikret Låsby Svømmebad.

»Det er derfor en meget stolt bestyrelse, der ser frem til at fremvise resultatet af de sidste knap to års arbejdsindsats. Ambitionen for det nye svømmebad har været at gøre det tilgængeligt, miljøvenligt og fremtidssikret, siger Mikael Boye Enig fra svømmebadets bestyrelse.

De nye rammer lægger op til helårsdrift, med bl.a. sauna og varmtvandsbassin. Rammerne er miljøvenlige med et anlæg der stort set fjerner behovet for klor og derfor giver en god badeoplevelse, ligesom solvarme og solceller er integrerede elementer i opvarmningen af vandet til 27 grader. Der er gode grønne rammer omkring badet og mulighed for at handle i stedets nye café, Oasen.

Låsby Svømmebad ser således frem til at byde gæster – ikke mindst dem med badetøj – velkommen den 12. juni.

Drives af frivillige

Låsby Svømmebad er en selvejende institution, der i det daglige drives af omkring 40-50 frivillige. De står i fællesskab for at være livreddere, tæppe- og rengøringshold og for at drive teknikken i badet og bemande caféen.

Totalrenoveringen er muliggjort af en stor økonomisk bevilling fra Skanderborg Kommune, samt af sponsorater fra fonde og lokale erhvervsdrivende. Projektet har været båret af en utrættelig indsats fra de frivillige i byen.

Læs Galten Folkeblad 9. juni 2021

Del på
Torvedag

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-