Dansk Flygtningehjælp søger lokale indsamlere

Dansk Flygtningehjælp mangler indsamlere i bl.a. Galten, Skovby, Herskind, Stjær til landsindsamlingen 13. november.
Dansk Flygtningehjælps frivillige koordinator i GaltenSkovby, Kristian Skovhus, arbejder på højtryk for at skaffe indsamlere til landsindsamlingen søndag 13. november. Han har brug for din hjælp for at få dækket alle ruterne.
Det tager kun tre timer at gøre en forskel for flygtninge i verdens brændpunkter, og hver indsamler tæller, når Dansk Flygtningehjælp den 13. november samler ind til flygtninge i verdens brændpunkter.
- Vi ved fra tidligere indsamlinger, at rigtig mange her i Galten-Skovby-området gerne vil engagere sig og gøre en forskel for denne verdens mest udsatte mennesker. Men det er et stort arbejde at få budskabet ud. Vi kæmper med alt hvad vi har og håber, at vi når i mål til sidst, siger Kristian Skovhus.
1000 kroner i snit
Dansk Flygtningehjælp samler ind over hele landet, og hver indsamler får i gennemsnit 1000 kr. i indsamlingsbøssen.
- Det betyder virkelig noget. Lad mig give et par eksempler på hvad pengene fra en enkelt indsamler betyder i verdens brændpunkter - rent vand til 500 flygtninge i Liberia i en måned, et måltid til 1000 mennesker i Mogadishu eller nødhjælpspakker til fire flygtningefamilier i Dadaab lejren, verdens største flygtningelejr, siger Kristian Skovhus.
Meld dig og gør en forskel
Der er 43 millioner flygtninge og fordrevne i verden, 90  procent af dem befinder sig i deres eget nærområde – verdens fattigste og mest krigshærgede regioner. 
Dansk Flygtningehjælp yder hvert år akut nødhjælp og langsigtede løsninger til 1 million flygtninge og fordrevne i 33 lande på tre kontinenter.  
Meld dig som indsamler for Dansk Flygtningehjælp søndag 13. november på tlf. 3373 5111 eller www.flygtning.dk
Eller kontakt lokalkoordinator Kristian Skovhus på mailadressen: kristian.skovhus@skanderborg.dk eller tlf. 4023 7043.
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-