Coaching- og terapeut-klinik åbnet i Galten

Image
Med en uddannelsesbaggrund inden for HR og som eksamineret EP integrativ coach og terapeut har Trine Theilmann netop åbnet klinikken Moment i Galten.

Trine Theilmann har pr. 1. august åbnet coach- og terapeut-virksomheden MOMENT med klinik på Elværksvej 18 i Galten.

»Hos mig er det ikke svært at arbejde med sig selv. Uanset om du ønsker coaching eller terapi, må forandringen gerne foregå i lethed og i en uhøjtidelig tone. Det kan være krævende at ændre sit liv, og jeg er klar til at støtte dig i det fælles arbejde,« siger Trine Theilmann og betoner at det kræver en indsats og at klienten bestemmer, hvad vedkommende ønsker at arbejde med og ud fra.

»Nøgleordene hos mig er: Glæde, tryghed, nærvær og lethed. Uanset, hvad du ønsker at arbejde med, f.eks. kan det være: stress, angst, depression, smerter, uro, manglende overskud, tristhed, konflikter, manglende selvværd eller mål du ønsker at nå, så lad mig hjælpe dig,« siger Trine og tilføjer:

»Som coach og terapeut har jeg værktøjer til at støtte dig til positiv forandring. Jeg skaber en tryg og nærværende ramme om dig og det arbejde vi laver i fællesskab.«

Slap fri af "kronisk" sygdom

Flere gange i sit mere end 25 års arbejdsliv, har Trine mødt udfordringer, stress og sygdom og/eller symptomer.

»Sidst, var det syv års sygdom, diagnosticeret som kronisk, som jeg i dag er fri ...

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 6. august 2019

Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block