Cirkus-besøg udfordrer Galten Byfest

Image
Bytoften var ikke noget kønt syn dagen derpå efter at Cirkus Arena havde forladt byen sent tirsdag aften. Skanderborg Kommune arbejder imidlertid hårdt på, at området bliver klar til Galten Byfest i næste uge.

Bare rolig. Der bliver byfest i Galten 8.-11. maj, selv om Bytoften ikke så for godt ud efter sidste uges cirkusbesøg.

Som billedet illustrerer, var kombinationen af den vådeste april i 88 år og trafik med tunge cirkuskøretøjer ikke den mest hensigtsmæssige kombination.

Følgerne gav anledning til bekymring hos arrangørerne af Galten Byfest, men optimismen er tilbage.

»Skanderborg Kommune har lovet, at alt er på plads igen i næste uge, og nu loves der godt vejr, hvilket også er megafedt,« sagde Søren Riis fra arrangørgruppen i torsdags idet han tilføjer:

»Jeg tror, at det hele kommer til at spille, men det er klart, at jeg ikke har sovet godt de seneste tre døgn, fordi pladsen har været spoleret, men kommunen er på sagen. Vi er glade igen og er i fuld gang med at arrangere det sidste.«

Comedy Night udfordres af pokalfinale

Byfest-formanden oplyser, at forsalget til byfestens enkelte arrangementer ligger på niveau med sidste år og at cirka 70 procent af billetterne er solgt.

Billetterne til onsdag aften med mad er udsolgt, men der er stadig billetter at erhverve til byfestens øvrige arrangementer. Særlig god plads er der til Galten Comedy Night torsdag aften.

»Der er solgt mange billetter, men der er stadig halvdelen tilbage. Det kan skyldes, at der er pokalfinale i fodbold samme dag (AGF møder Silkeborg i parken, red.). Vi har undersøgt muligheden for at lave et storskærmsarrangement, men billedrettighederne ville koste 40.000 kr. foruden op mod 10.000 kroner til leje af en storskærm, så det går ikke,« siger Søren Riis.

Se programmet for Galten Byfest 2024 i annoncen på bagsiden af Folkebladet.

Læs Galten Folkeblad 1. maj 2024

 

Del på
Galten Byfest

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-