Cirkus Arena kommer til Galten

Image
Malene Qvist og Bubber står i spidsen for et hold cirkusartister når Cirkus Arena gæster Galten tirsdag d. 23. april.

Tirsdag d. 23. april kl. 17 bliver der cirkus i storformat når Cirkus Arena gæster Galten.

Cirkus Arena kommer til byen med en ny spektakulær forestilling. Malene Qvist – kendt fra bl.a. poptrioen Sukkerchok – og Bubber er i spidsen for et hold cirkusartister, søde dyr og duften af savsmuld.

»I 2023 var Cirkus Arena den bedst anmeldte cirkusforestilling i Danmark, og i 2024 fortsætter vi succesen med nye numre i verdensklasse - en magisk oplevelse som samler alle generationer om en fælles oplevelse. Fra de mindste børn, der holder deres forældres hænder lidt strammere, når luftakrobaten flyver gennem luften, til bedsteforældrene, der genoplever deres barndoms glæde og spænding. Det er det, cirkus kan som ingen anden kunstart. Cirkus taler til os alle,« siger cirkusdirektør Benny Berdino.

Nyt ansigt og rutineret vært

Hele Danmarks Bubber er tilbage som sprechstallmeister, i 2024 sammen med Malene Qvist, som står i manegen for første gang. Malene Qvist er kendt fra poptrioen Sukkerchok.

»I årets forestilling oplever du mennesker, der udfører det tilsyneladende umulige - fra rekordbrydende bedrifter, der vil få din kæbe til at falde, til styrkedemonstrationer, som udfordrer alt, hvad du troede var muligt. Det er hjerteblod, uovertruffen talent og ægthed i reneste form,« siger Bubber mens Malene Qvist supplerer:

»Jeg glæder mig til stemningen i cirkusteltet. Alt fra duften af popcorn til summen blandt publikum og så selvfølgelig forventningens glæde i børnenes øjne – så bliver det ikke bedre. Cirkus er uforudsigeligt, og man ved aldrig, hvad der kan ske.«

Spektakulært show

Cirkus Arena præsenterer i 2024 det bedste cirkusverdenen kan byde på lige nu. Fra imponerende luftakrobatik til klovnerier og utrolig styrke.

Duo Garcia indtager ...

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 10. april 2024

Del på
Berger Optik

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-