Champagnegalop på årets sidste dag

Image
Fire fremmødte repræsentanter for Danske Hospitalsklovne stod for en alternativ opvarmning af ikke mindst smilebåndene i forbindelse med Champagnegaloppen Galten i fjor, hvor omkring 400 lokale løb eller gik med på en af ruterne af forskellig længde.

For 11. gang er der mulighed for at få rørt benene og skålet med venner og bekendt den 31. december kl. 10.00

For mange er det blevet en fast tradition, at deltage i det festlige arrangement Champagnegaloppen Galten d. 31. december kl. 10.00, hvor der både kan løbes og spadseres. Og er man ikke til frisk luft, kan der spilles indendørs fodbold i en af idrætshallerne.

»For en del lokale har det efterhånden været fast i kalenderen, at det er på dette tidspunkt, det er sidste chance, for at få årets sidste kalorier forbrændt på en yderst hyggelig og social måde,« siger Jørgen Kudsk fra arrangørgruppen.

400 deltagere de foregående år

Få sagt godt nytår til naboer og venner. Samtidig støtter arrangementet De danske Hospitalsklovne, som nyder godt af løbets stigende popularitet. Og populært må man sige det er blevet. De sidste par år har der været omkring 400 deltagere.

»Der er forskellige distancer man kan deltage på. 5 eller 11 km løbetur eller 4 km gåtur. Alle distancer er sociale, dvs alle følges som udgangspunkt ad. Selvfølgelig løber nogle hurtigere end andre, og det er helt OK. Både 5 km løbeturen og gåturen på 4 km er meget familievenlige,« siger Jørgen Kudsk.

Ruten for gåturen er ...

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 26. december 2019

FBS

Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block