Champagnegalop for niende gang

Image
Champagnegalop for niende gang
Sidste år deltog 350 lokale motionister i Champagnegaloppen. Byrådsmedlem, og formand for Skanderborg Kommunes Kultur-. og Sundhedsudvalg, Tage Nielsen holdt en tale inden starten og hyldede her
arrangementet samt ønskede deltagerne en god tur og et godt nytår.
Igen i år er det muligt at motionere på en hyggelig og festlig facon, når velgørenheds-arrangementet Champagnegaloppen for niende gang skydes i gang, på årets sidste dag.
Det er efterhånden blevet en fast kutyme for mange, at deltage i det festlige arrangement nytårsaftensdag, der start og slutte ved Klank Idrætsanlæg.
De sidste par år har begivenheden tiltrukket 350 deltagere.
»Der kan løbes 5 eller 11 km. Spadseres 5 km, eller cykles ca. 25 km. Alt foregår socialt. Dvs. alle følges som udgangspunkt ad. På de respektive ruter er der opstillet depoter, så dehydrering forebygges. Solen kan jo finde på at titte frem,« lyder det fra en af arrangørerne Jørgen Kudsk.
Forplejning og lotteri i hallen
Når man kommer i mål, er der fælles hygge og amerikansk lotteri i Klank Hallen. Mange lokale firmaer sponsorerer både forplejning og flotte lodtrækningspræmier.
Hele overskuddet går ubeskåret til De Danske Hospitalsklovne. Sidste år blev der doneret 77.000,-kr til klovnene.
»Med den store interesse der allerede er blandt de mange lokale forretningsdrivende, forventer vi beløbet bliver betragteligt større i år,« siger Jørgen Kudsk. 
Tilmelding og informationer kan findes på www.champagnegaloppen.dk
Læs Galten Folkeblad 27. december 2017
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block