Byvandring i Galten

Image
Galten set mod sydvest i 1956. Foto: Sylvest Jensen

Galten Lokalarkiv inviterer tirsdag d. 18. juni alle interesserede med på en byvandring i Galten, nærmere bestemt området mellem Kirken og Torvet.

Galten Lokalarkiv har i de seneste år arrangeret historiske byvandringer i bl.a. Skjørring, Skivholme og Høver.

»Nu er turen så kommet til Galten, men byen er så stor, at vi i første omgang i år tager ”Galten Nord” mellem Torvet og Smedeskovvej/Skjørringvej. Nogle af vores ”gamle” Galten-medarbejdere er guider på rundvisningen og fortæller om bydelens historie siden 1940-erne,« siger Erik Korr Johansen fra Galten Lokalarkiv.

Der er mødested i Galten Sognegård kl. 19.00Her vil Galten Lokalarkiv fortælle om byens ældste historie, og derefter går de fremmødte en tur ad bl.a. Elværksvej, Smedeskovvej, Skjørringvej, Låsbyvej, Syvtallet og Nørregade til Torvet og tilbage til Sognegården.

»Vi slutter med en forfriskning og spørgsmål i Sognegården, hvor der også vil være fremlagt et udvalg af arkivets historiske fotos fra området. Bl.a. kan man se en række luftfotos, taget af Sylvest Jensen og Odense Luftfoto i årene mellem 1947 og 1958,« siger Erik Korr Johansen.

Af hensyn til rundvisning og traktement i sognegården beder arrangørerne om en tilmelding til Erik Korr Johansen på mail: hellerik@os.dk   eller på tlf. 24459062 senest lørdag den 15. juni.

Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block