Byrådsmedlem åbnede rocenter i Harlev

Image
Knapt var silkebåndet klippet over og rocentret indviet inden de første roere ville prøve kræfter med maskinerne.

I søndags var der officiel åbning af Harlev Motions rocenter. Medlem af Århus byråd, Ango Winther (S klippede den røde snor over sammen med Jørgen Hyldahl, der ejer Harlev Motion & Rocenter.

Ango Winther fortalte om personlige positive oplevelser ved regelmæssig træning, for han havde både tabt mange kilo og stoppet med at gå til behandlinger for en dårlig ryg på grund af træning , så han havde ikke svært ved at anbefale at bruge det nye rocenter.

Rocentret er en del af Harlev Motion og der vil blive tilbudt hold 5-6 dage om ugen på forskellige tidspunkter af dagen så alle får mulighed for at deltage.

»Roning er en af de mest effektive og alsidige træningsformer,« fortæller Jørgen Hyldahl som er fysioterapeut.

»Stort set hele kroppen bliver aktiveret og roningen giver både styrke og forbedrer konditionen.«

Mulighed for konkurrence

Har man lyst til at konkurrere tilbyder rocentret forskellige løb med varierende distance mellem 1000 meter og 4000 meter, hvor man sammen med op til 10 andre personer konkurrerer om at komme først i mål.

På en stor skærm på væggen vises alle bådene så den enkelte deltager kan følge med i hvor man er placeret under løbet og når man kommer i mål.

»Der er mulighed for at koble bådene sammen så der er to eller fire personer, der ror med samme båd og kan konkurrerer med andre både af samme slags,« fortæller Jørgen Hyldahl.

At dømme efter begejstringen ...

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 21. oktober 2020

Del på
Skanderborg Kommune

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-