Butikker i samarbejde om hyggelig konfirmandaften

Image
Der fuldt hus med 18 kommende konfirmander og deres mødre i onsdags, hvor Butik Kate og Frisør Bergfriedt var gået sammen om et fælles konfirmand-arrangement. På billedet er det Signe Sørensen, der selv blev konfirmeret sidste år, der viser et eksempel på en enkel konfirmationskjole fra Neo Noir.

Der var overvældende deltagerinteresse ved et lokalt inspirationsarrangement for årets konfirmander.

18 kommende konfirmander deltog i onsdags sammen med deres mødre i et konfirmand-arrangement arrangeret af Galten-butikkerne Butik Kate og Frisør Bergfriedt.

Faktisk var endnu flere interesserede i at være med, men af pladshensyn havde man valgt dette maksimum så alle kunne få en god oplevelse og tid til både at prøve konfirmationstøj fra Butik Kate og få en snak om håropsætning og makeup med staben fra Frisør Bergfriedt.

»Det var en stor succes. Pigerne var glade. Flere købte kjoler allerede samme aften og der var også nogen som bookede tid hos mig,« siger Lise Hyllested fra Frisør Bergfriedt.

Hyggeligt og afslappet

Tilsvarende har Sara Winterberg udelukkende modtaget positive tilkendegivelser i kølvandet på initiativet.

»Jeg synes det gik rigtig godt. Der var en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor pigerne kunne få prøvet noget forskelligt, kigge lidt hos hinanden og at få sat hår hos Lise, ligesom Sally fra Frisør Bergfriedt kunne give nogle tips om makeup,« siger Sara Winterberg.

Hun stod for ...

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 15. januar 2020

Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block