Borgere i Sjelle har oprettet lokalt varmeforsyningsselskab

Image
Bestyrelsen for Sjelle ByVarme a.m.b.a. er set fra venstre: Jesper Yde Knudsen, Steen Frøslev, Jesper Lillesø, Søren Nedergaard og Niels Jacobsen.

Sjelle Bylaug og Arbejdsgruppen for projektet ”Kollektiv varme med Termonet” har nået sit mål med at få dannet et grundlag for oprettelse af et a.m.b.a.-selskab med det formål, at Sjelle By får etableret Termonet som den fremtidige varmeforsyning i Sjelle by.

På et borgermøde den 19. marts mødte et halvt hundrede Sjelleborgere frem i Sjelle Forsamlingshus.

Her blev et justeret projekt for kollektiv varme med termonet fremlagt foruden at der blev afholdt stiftende generalforsamling med godkendelse af vedtægter samt valg af bestyrelse til Sjelle ByVarme a.m.b.a.

23 Sjelleborgere indtegnede sig straks, hvilket gav både tale- og stemmeret på den stiftende generalforsamling. Alle fremmødte kunne deltage i generalforsamlingen.

Historisk for Sjelle og Skanderborg Kommune

Forslaget til vedtægter blev godkendt enstemmigt, hvor efter der var valg til bestyrelsen.

Deb første formand for Sjelle ByVarme er Jesper Lillesø. Til bestyrelsen valgtes desuden Jesper Yde Knudsen, Niels Jacobsen, Søren Nedergaard og Steen Frøslev.

»Det er historisk for Sjelle By, men også for Skanderborg, at det nu er en realitet, at en Landsbys borgere er gået sammen om at danne et selskab med det formål at blive varmeselvforsynende med den mest grønne og bæredygtige kollektive varmeforsyning, som nedsætter byens Co2-tryk markant. Det kan vi godt være stolte af i Sjelle,« lyder det fra Sjelle By Varmes bestyrelse.  

Læs Galten Folkeblad 26. marts 2024

Del på
Fri BikeShop Galten

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-