Børnefilmklub afventer en lempelse af corona- restriktioner

Image
Besøgstallet i Bio Huset er tydeligt mærket af corona-krisen.

I lighed med biografbranchen generelt er Bio Huset mærket af coronakrisen.

»Måske er det en blanding af sommerferie, coronasituationen og så det faktum, at filmtilbuddet er begrænset, fordi alle træder vande og afventer situationen. Men vores besøgstal i Bio Huset er tydeligt præget af forsigtighed og sommerferie,« konstaterer Tove Severinsen.

Normalt ville Bio Huset her ved det nye skoleårs start have et program til børnefilmklubben Mirakel klar og brochuren skulle have været omdelt på skolerne.

»Sådan er det ikke i år. Vi har valgt at afvente og se tiden an. Vi plejer at have fem forestillinger på lørdage og søndage, mere eller mindre udsolgte. Da vi kun må have begrænset antal i salen og i foyer, har vi valgt at afvente, og se hvad der sker. Hvis der kommer styr på situationen og vi må lempe restriktionerne og lukke flere gæster ind i salen, vil vi sælge en halv sæson, når vi kommer til december. Sker der ingen lempelser hopper vi helt over sæson 2020-21. Det er rigtig trist, men sådan må det være,« siger Tove Severinsen

Foredrag og koncert gennemføres

Filmklubben Strimlen, som er for de voksne, kører som det plejer, eller næsten. Bio Huset har haft den gode tradition, at starte med kaffe og et rundstykke. Det går ikke p.t., så man byder på film og kaffe. Programmet er klar inden udgangen af august.

»Også vores foredrag og koncerter er ramt. Vi har to foredrag i efteråret nemlig med Emil Erichsen i september og Christian Bitz i oktober. Dertil kommer en koncert med Sveistrup i november. Foredragene og koncerten gennemføres, men også her med begrænset antal gæster i salen, så her bliver økonomien hårdt ramt,« siger Tove Severinsen.

Læs Galten Folkeblad 12. august 2020

Del på
SB

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block