Blandede men velsmagende revybolsjer i vente

Image
Blandede men velsmagende revybolsjer i vente
De royale tvillinger alias Camilla Johnsen og Thomas Schmidt gæster Galten Revyen i år. De får sig en snak om, hvor hårdt det er at være prins og prinsesse.


Teksterne er på plads og øvningen kører på skinner til årets Galten Revy. Og det bliver en omgang blandede, men velsmagende bolsjer i revyen, der netop i år hedder »Blandede bolsjer«.
- Det hedder den, fordi der ikke  er nogen rød tråd. Det er lidt af en blandet landhandel, hvor vi kommer vidt omkring i numrene, siger revyens formand Anette Hansen, der løfter lidt af sløret for, hvad »Blandede bolsjer« byder på.
Revyen tager talrige emner under kærlig behandling. Forskellen på mænd og kvinder sættes på spidsen i en sketch, der søger afklaring på, hvem der i virkeligheden bestemmer i de danske hjem og hvem, der i virkeligheden tjener mest.
Endvidere indgår et nummer, der handler om de stramme krav, der er til indvandrere, når de skal bestå indvandringsprøven og om, hvor finurligt det danske sprog er, når eksempelvis gammel gradbøjes gammel - ældre - ældst, når nu en ældre mand er yngre end en gammel?
De blandede bolsjer byder også på en tur forbi folkekirkens til tider mere eller mindre desperate forsøg på at trække flere folk i kirke. Ydermere loves et besøg af de royale tvillinger, som får en snak om, hvordan det er at have forældre, der arbejder så meget, og hvor hårdt det er at være prins og prinsesse.
Sidst men ikke mindst kigger en gammel kending forbi i skikkelse af Jytte Jørgensen fra hjemmeværnet, der indvier publikum i, hvad hun sysler med i den grønne uniforms tjeneste.
Premiere 4. november
Revyholdet er, trods startvanskeligheder med mangel på skuespillere, nu på rette kurs mod premieredatoen den 4. november. Og det bliver vel at mærke med otte kvinder og fem mænd et rekordstort antal skuespillere på scenen, efter at en efterlysning på samme gav pote.
Revyen spiller fredag, lørdag og søndag i den første weekend i november. Billetter købes hos SuperBrugsen Galten og Galten Bibliotek.
jlc

Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-