Bio Huset skruer ekstra op for lyden til actionfilm

Image
Bio Huset skruer ekstra op for lyden til actionfilm
Oplev seneste epos i filmserien Mission Impossible med ekstra høj lydstyrke.
Det er torsdag den 16. august at der skrues ekstra højt op for Bio Husets side.
»Flere af vores gæster har givet udtryk for, at vi ikke udnytter vores lydanlæg til det ypperste. Det gør vi så torsdag den 16. august - så her kan man opleve Tom Cruise i rollen som IMF agenten Ethan Hunt for fuld udblæsning,« fortæller Tove Severinsen og tilføjer:
»Det betyder naturligvis, at de gæster som helst vil have lyden i normalt niveau, skal finde en anden dato.«
Mission Impossible Fallout vises onsdag og torsdag i indeværende uge og herefter igen mandag til onsdag i næste uge. 
Den sjette mission
Mission: Impossible - Fallout er Tom Cruises sjette mission siden filmseriens start i 1996. Han benytter lejligheden til at binde en sløjfe på nogle handlingstråde, der startede i de tidligere film. Måske også for at give Ethan Hunt-figuren en endelig afrunding.
Den rejse, som Ethan Hunt og hans team skal fuldføre, er en episk personlig fortælling, og der er noget på spil for personerne på det følelsesmæssige område.
For første gang nogensinde er det ikke bare stjernen Tom Cruise og en håndfuld skuespillere på IMF-teamet, der vender tilbage. Også instruktøren Christopher McQuarrie er tilbage og kan bygge videre på det fundament, han lagde i Mission: Impossible - Rogue Nation.
I den dobbelte rolle som instruktør og manuskriptforfatter blev McQuarrie ved med at justere manuskriptet sammen med Tom Cruise under hele optagelsen – noget, der ikke mindst var nødvendigt, da Cruise undervejs brækkede anklen under et af de farlige stunts. 
Læs Galten Folkeblad 14. august 2018
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block