Bio Huset genåbner med danske film på plakaten

Image
Komedien Alle For Fire får Danmarkspremiere 11. august i Bio Huset.

Mandag den 1. august slår Bio Huset dørene op efter at have holdt sommerferielukket i tre uger.

»Huset er gjort grundigt rent, vi har nye popcorn i maskinen og de frivillige er klar ved tasterne i billetsalget,« fortæller bestyrelsesformand Tove Severinsen.

»Vi åbner med det danske drama ‘Resten af livet’ som handler om Maren og Egon, der lever et stilfærdigt liv i deres gulstenede parcelhus og nyder tilværelsen med deres to voksne børn. Men tæppet rives brat væk under dem alle, da en ubærlig tragedie rammer familien. Filmen er en livsbekræftende familiehistorie, der kaster lys på de stille eksistenser fra de jyske egne. Frelle Petersen er instruktør og ham kender vi fra filmen Onkel, som trak fulde huse i biograferne også i Galten,« siger Tove Severinsen.

Alle for fire

Torsdag den 11. august er der Danmarkspremiere på endnu en danske film nemlig “Alle for fire”. Mick Øgendahl er igen tilbage som manusforfatter og hovedrollen Ralf, mens Timo spilles af Anders W. Bethelsen, efter Rasmus Bjerg havde portrætteret karakteren i de første film. Igen venter en filmoplevelse, hvor det bliver svært ikke at lade sig rive med, når latteren skyller gennem biografen.

Læs Galten Folkeblad 27. juli 2022

Del på
Bio Huset

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-