Bankkunde vandt rejsegavekort

Image
Bankkunde vandt rejsegavekort
En glad Peter Christensen fik rejsegavekortet overrakt af sin kunderådgiver i Jutlander Bank i Galten, Pia Lund Thomsen.
Anbefaling af Jutlander Bank udløste rejsegavekort på 10.000 kroner til Peter Christensen fra Storring.
»Kør ind til siden, sagde Pia til mig, da hun ringede mig op, og så tænkte jeg straks, åh nej, hvad er der nu galt. Men så fortalte hun, at jeg havde vundet 10.000 kroner. Jeg kunne slet ikke tro, det var virkeligt.«
Sådan fortalte Peter Christensen fra Galten, da han forleden var på besøg i Jutlander Bank for at hente sin gevinst: Et rejsegavekort på 10.000 kroner.
Og hvordan havde Peter så gjort sig fortjent til rejsegavekortet, som han fik overrakt af sin kunderådgiver i Jutlander Bank i Galten, Pia Lund Thomsen?
Jo, som en tilfreds kunde i banken har han anbefalet flere af sine venner at bede Jutlander Bank kontakte dem med henblik på eventuelt bankskifte. Det skrev de under på, at de gerne ville, på et såkaldt ambassadørkort, som Peter Christensen indsendte.
Flere end tusind tilfredse kunder afleverede i 2017 tilsvarende ambassadørkort i Jutlander Bank, og blandt dem alle trak banken lod om to rejsegavekort à 10.000 kroner – hvoraf det ene altså havnede i Galten. 
Læs Galten Folkeblad 27. februar 2018
 
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block