Bankdirektørens ufrivillige debut i showbiz

Image

Nytårskoncerten med Prinsens Musikkorps gik atter rent hjem hos de 350 tilhørere.

Morten Greve, afdelingsdirektør i Jutlander Bank, havde næppe regnet med at blive en del af showet, da han i lørdags gik til nytårskoncert med Prinsens Musikkorps i Galten Hallen.

Ganske vist er der en vis indbygget risiko forbundet med at tage plads midt på forreste række, men alligevel måtte han finde en grimasse, der kunne passe, da han i flere omgange blev involveret i showet.

Det viste sig nemlig at solisten Jens Jacob Tychsen havde udset sig Morten på første række som dagens "yndlingsoffer". Han både overdængede Morten med smækkys, testede hans evner som sanger, forvandlede ham til syngende marionetdukke og sluttede med en øm svingom på scenekanten.

Det første geni i Galten

I det hele taget var Jens Jacob Tychsen – af det brede publikum bedst kendt for glansrollen som Hr. Weyse i TV2-serien Badehotellet – en særdeles pågående solist. Han skiftevis aede publikum med hårene og skældte højlydt ud.

»Neil Armstrong var den første mand på månen, og jeg er vel egentlig det første geni, der har sat sine ben i Galten,« indledte Jens Jacob Tychsen i sin egen selvoptagne "Hr. Weyse"-rolle som  flamboyant og dameglad kongelig skuespiller i Badehotellet.

Den rolle vendte han ...

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 15. januar 2020

Se flere billeder fra koncerten i dette galleri

BA

Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block