Bamse-film solgte 1.786 billetter

Image
Masser af mennesker har været i Bio Huset for at se filmen om Flemming Bamse Jørgensen.

Flemming Bamse Jørgensen havde ikke alene et stort lokalt publikum i levende live. Også spillefilmen om musikeren kunne sælge billetter.

1.786 publikummer har set filmen om Flemming Bamse Jørgensen “Bamse” i Bio Huset.

»Vi kan ikke for nuværende huske, at andre film i nyere tid, har trukket så stort et publikum i biografen. Og det er rigtig dejligt og yderst tiltrængt efter to år med corona-nedlukning. Nu kæmper vi med andre store problemer bl.a. høj inflation og høje energipriser, så derfor glæder det os at et biografbesøg stadig er en oplevelse vi prioriterer,« siger Tove Severinsen, bestyrelsesformand i Bio huset.

»Vores filmklub for voksne “Strimlen” havde premiere i sidste uge, og her havde 48 gæster fundet vej til hyggeligt samvær med kaffe og rundstykker, inden de så den første film Coda. Vores filmklub for børnene har premiere den 8.-9. oktober, og her kan vi melde flere fulde forestillinger. Vi er rigtig glade for den store opbakning vi møder i lokalsamfundet, uanset om det er voksne eller børn, vi henvender os til.«

Fokus på energiforbrug

I lighed med alle andre virksomheder og offentlige bygninger, har Bio Huset også fokus på, hvordan energiforbruget kan reduceres.

»Vi vil fremover slukke lyset, hvor og når det er muligt, vi monterer timer på vores plakatrammer og skærme og generelt have fokus på, hvor vi kan spare på energien,« siger Tove Severinsen.

Læs Galten Folkeblad 5. oktober 2022

Del på
Bio Huset

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-