Bamse-film blev suveræn topscorer i Bio Huset

Image
Bio Husets bestyrelse er godt tilfreds med billetsalget i det forgangne år.

Ved årsskiftet er der tradition for, at Bio Huset ser tilbage på, hvilke film der solgte bedst i det forgangne år.

Det er næppe nogen stor overraskelse, at det er filmen om Bamse Flemming Jørgensen, der ligger suverænt på 1. pladsen hvad angår solgte film. Ikke mindre end 1.786 gæster indløste billet til ”Bamse”.

Top 10 tæller fem danske og fem udenlandske film.

Billetsalget for top 10 udgør 8.788 billetter ud af et samlet billetsalg på 18.182 billetter.

»Da både 2020 og 2021 var ramt af nedlukninger grundet Covid 19, er det tallene for 2019 vi sammenligner med. Her kan vi konstatere en lille nedgang på 5%. Set i lyset af de udfordringer vi alle har lige nu, er vi glade og tilfredse, og glæder os til mange gode film i 2023,« siger Bio Husets bestyrelsesformand Tove Severinsen.

Alberte Winding 14. april

Hvad angår koncerter, der er afviklet i biografsalen, solgte man i 2022 samlet 476 billetter.

En koncert med Alberte Winding med band blev aflyst grundet sygdom, men en ny dato for koncerten er fastsat til fredag d. 14. april.

»Billetsalget er startet og til vores store glæde, er der mange der har ventet med længsel og igen købt billet til koncerten. Der er næsten udsolgt, så hvis du vil høre Alberte, er det nu der skal handles,« fastslår Tove Severinsen.

Babylon og bobler

Filmen Babylon har premiere i Bio Huset den 30. januar.

»Det er en fantastisk film som foregår i Hollywood i de brølende tyvere. Fredag den 3. februar bliver det lidt mere festligt end det plejer, idet vi byder alle gæster på et glas ”bobler” inden filmen. Så kom i god tid,« opfordrer Tove.

Stor MGP-aften

Der er også godt i vente til det lidt yngre publikum. Lørdag den 18. februar er der MGP.

Showet afholdes i Næstved, men i Galten kan man følge showet ved direkte visning på lærredet.

»Der er gratis adgang til denne festlige aften, hvor vi pynter op, ruller den røde løber ud og glæder os til at tage imod et festligt ungt publikum.«

Der vil være lodtrækning om fine biografgevinster, og Bio Huset trykker stemmesedler så det også er muligt undervejs at stemme på sine favoritter. Kiosken er åben for salg gennem hele aftenen.

»Showet starter kl. 19 og vi åbner dørene allerede fra kl. 18. Der er gratis adgang, men alle skal have en gyldig billet, som man henter på Bio Husets hjemmeside eller i Bio Huset i åbningstiden. Bio Husets frivillige glæder sig til en festlig aften i selskab med glade børn,« siger Tove Severinsen.

Læs Galten Folkeblad 18. januar 2023

Del på
Decoplant

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-