Arrangement om kunsten at miste

Image
Arrangement om kunsten at miste
Galten kirke afholder filmaften med plads til samtale om sorg og det at miste.
Tirsdag den 13. marts kl. 19.00 i Galten sognegård er der lagt op til en lidt anderledes filmaften. Her vises to afsnit af DR-serien fra 2017, 'Kunsten at miste', hvor journalisten Esben Kjær undersøger danskernes forhold til sorg og møder forskellige danskere, som har sorgen tæt inde på livet. De går igennem sorgen på meget forskellige måder. Men ifølge Esben Kjær er det fælles for dem alle, at sorgen gør noget ved dem. Forandrer dem. For altid.
Vi kommer ikke igennem livet uden at miste, og sorgen kan være tung at bære, især når samfundet og måske også ens omgivelser forventer, at man hurtigt kommer videre og i gang med livet igen. Sorgen er ikke "tunnel", man skal igennem. Den er et "landskab", man skal leve i og med. Det er ikke sorgen, der med tiden bliver mindre. Det er den sørgende, der vokser, så der bliver plads til andet end sorgen. 
Efter de to små film serveres en let anretning, og der vil være lejlighed til at tale om egne erfaringer med sorg og det at miste. Aftenen arrangeres i samarbejde med Galten-borger, Maibritt Thomsen, som i maj 2016 mistede sin elskede 22-årige datter, Cecilie. 
Alle er meget velkomne. Menighedsrådet opfordrer til, at man inviterer familie eller venner med til en aften fuld af indhold.
Læs Galten Folkeblad 6. marts 2018
 
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block