Arbejdskammerater på langtur

Image
Arbejdskammerater på langtur
Foruden individuel selvtræning er der arrangeret fem fællestræninger på mellem 60 og 120 kilometer som optakt til deltagelsen i Hærvejsløbet, og filosofien om at køre som et hold, hvor alle følges ad og kommer sammen i mål illustreres godt af dette glimt fra holdets første fællestræning.
Femten mænd og kvinder fra Skovby Møbelfabrik har sat sig et fælles mål om den 25. juni at køre Hærvejsløbet.
Udfordringen gælder 160 kilometers cykling fra Vejen til Viborg. 
»Ideen udspringer af, at produktionschef Claus Nørgaard og jeg sidste år blev udfordret og cyklede sammen til Paris med Team Best of Horsens,« fortæller Ingolf Fogt, planlægger ved Skovby Møbelfabrik om initiativet.
Efter cirka 5000 træningskilometer på hjemlig asfalt klarede Claus og Ingolf turen til Paris i flot stil.
»Derfor har der her på Skovby Møbelfabrik været en del snak om, hvor meget det kræver at cykle 200 kilometer om dagen i syv dage, og her fandt jeg på ideen om at starte vores eget cykelhold, med det formål at skabe nogle gode sociale relationer på tværs,« forklarer Ingolf Fogt og tilføjer:
»Her deltager både kvinder og mænd; chef, funktionær, sælger, arbejdsleder, produktionsmedarbejder samt en lærling. Der er både helt nye ryttere, og dem som tidligere har kørt lidt cykel  for sjov, og så er vi nogle stykker der har prøvet den helt store tur.«
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 21. marts 2016
 
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block