Anne Marie Helger kaster stjernedrys over teaterkoncert

Image
Anne Marie Helger øver sammen med elever.

Alle kommunens 3. klasser er inviteret til at overvære Kulturskolen Skanderborgs teaterkoncert, hvor skuespiller Anne Marie Helger medvirker.

Søndag den 24. marts kl. 15 lader Kulturskolen Skanderborg tæppet gå for en storslået teaterkoncert.

Kulturskolen Skanderborg afvikler hvert år et stjernedrysarrangement med en stor festforestilling for nysgerrige østjyder.  I år er der ekstra meget stjernedrys over forestillingen, som hedder ”True colours”.

100 elever fra kulturskolen er på scenen med musik, dans, teater, billedkunst og visuel kunst, og en af dansk skuespils dronninger Anne Marie Helger drysser professionelt stjernestøv over forestillingen.

»Mødet med den professionelle kunstner er en enestående chance for at lade sig inspirere og for at dyrke fællesskabet både på scenen og backstage. Eleverne oplever, at de indgår i en stor sammenhæng, og jeg tror, at forestillingen bliver noget, de aldrig glemmer,« siger Tina Quottrup fra Kulturskolen Skanderborg.

Selvbillede og accept

”True colours” sætter fokus på, hvordan personer kan ændre andres selvbillede.

Historien tager udgangspunkt i en regnbue, som en dag overrumples af én enkelt persons holdning. Regnbuen ser pludselig helt anderledes på sig selv og ønsker at frastøde alle sine farver og alle sine følelser. Igennem forestillingen tager vi med på regnbuens rejse, hvor den langsomt må finde sig selv og acceptere alt det, den også er.

Det bliver en farvestrålende teaterkoncert med elever fra både musik, drama, dans, billedkunst og mange flere.

»Forestillingen er delt op i forskellige scener, og hver scene er vigtig for historien og forestillingens helhed. Vi har i år lavet flere fællesscener i år, hvor alle elever skal på scenen sammen. Det har desuden været vigtigt, at både elever og publikum kan relatere til historien om Regnbuen. Den er skrevet, så den kan forstås på flere niveauer, og så er det selvfølgelig noget helt nyt i år, at vi har en professionel skuespiller med på scenen,« siger dramalærer Sofie Møller Hørup, som har skrevet årets forestilling.

Teaterkoncerten den 24. marts er både for familier til kulturskoleelever og for andre østjyder, som gerne vil have en kulturel oplevelse. Billetter kan købes via Kulturskolens hjemmesidekulturskolenskanderborg.dk

Mandag den 25. marts spilles teaterkoncerten to gange, da Kulturskolen har inviteret alle kommunes 3. klasser til at komme og overvære den.

Læs Galten Folkeblad 12. marts 2019

Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block