Ambitiøs pizzakæde åbner afdeling i Galten

Image
Marco Fuso, verdensmester i pizzabagning, har været med til at udvikle Ild.pizzas menukort. Han flankeres her af kædens ejere Esben Mols Kabell (t.v.) og Anders Grønborg.

I løbet af en måneds tid får Galten et nyt pizzeria på Søndergade 26 i lokalerne, hvor der indtil fornylig blev solgt børnetøj.

Det er to århusianske forretningsfolk Anders Grønborg og Esben Mols Kabell, der har kastet deres kærlighed over Galten som hjemsted for det femte pizzeria i den ekspanderende kæde Ild.Pizza

»Galten har hele tiden været på planen som en af byerne, hvor vi vil etablere forretningerne,« siger en af kædens ejere Anders Grønborg.

»Det er fordi vi synes, at der mangler et gourmetpizza-tilbud i forstæderne. Det kan man godt få flere steder i Århus. Det er åbenbart der, alle gerne vil slås, men vi synes, at der mangler dette alternativ i forstæderne, og pizzaer ikke velegnet til at blive transporteret en halv time i bil,« forklarer Anders Grønborg

Galten-afdeling kommer i forlængelse af afdelinger i Risskov, Hornslet, Skejby og Odder.

»Målet er et landsdækkende koncept. Lige nu regner vi med at åbne 1-2 forretninger om måneden. Vi åbner i Galten nu fordi vi kunne finde et godt lokale, som har den helt rigtige størrelse,« siger Anders Grønborg.

Brændefyret stenovn

Ejeren kalder konceptet gourmet-pizza.

»Alle pizzaer hos Ild.Pizza koster det samme, uanset hvad man kommer på. Det specielle er samtidig at det er importerede italienske råvarer som næsten altid er økologiske. Samtidig er det lidt atypisk, at man kun kan bestille pizzaerne online via mobiltelefon eller hjemmesiden,« siger Anders Grønborg.

Som kædenavnet signalerer, adskiller pizzaerne sig også ved at være tilberedt på en usædvanlig måde, nemlig i en 2,5 ton tung brændefyret stenovn.

»Dem er der nærmest ...

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 29. april 2020

 

Del på
DP

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-