Alt meldes klar til Galten Byfest

Image
Alt meldes klar til Galten Byfest
Et glimt fra børneinstitutionerne og dagplejens karnevalsoptog i fjor.
Byfestudvalget melder alt klar til fra onsdag at tage imod byens borgere til endnu en byfest med fuldt program i et opvarmet byfesttelt. 
Igen i år har Nordea Fonden hjulpet Galten Byfest økonomisk med en donation til at dække  en del af udgifterne til Galten Løbet og legelandet.
»Det er en stor hjælp for Byfesten og er med til at sikre et fundament for økonomien. Overskuddet fra Byfesten går til foreningslivet i Galten-Skovby og donationen er derfor også en indirekte støtte til GFS,« siger en taknemmelig byfestformand, Søren Riis.
Selvom det lune forårsvejr i henhold til vejrudsigten først for alvor indfinder sig i løbet af byfestugen er der allerede solgt dobbelt så mange billetter til "Årets Bedste Onsdag", hvor spisningen i år består af Danmarks nationalret, stegt flæsk. 
»Sammen med gruppen af frivillige byfesthjælpere, der er inviteret til spisning, som en form for "kick off" på byfestens første dag, bliver der altså fyldt ved alle bordene under spisningen,« bebuder Søren Riis.
Med gratis entre onsdag fra kl. 20.30 og livemusik hele aftenen, kan der således blive fyldt op i Byfestteltet allerede onsdag aften.
Optog med overraskelser
Inden festlighederne begynder på Bytoften indledes byfesten sædvanen tro med det flotte karnevalsoptog gennem byen arrangeret af dagplejen og børneinstitutionerne.
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 3. maj 2016
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block