Ældre Sagen starter igen efter corona-nedlukningen

Image

Ældre Sagen i Galten tager igen hul på aktivitetsprogrammet og tager på udflugt.

»Som det ser ud lige nu, vil det være muligt at gennemføre vores arrangementer i maj og juni. Det drejer sig om en bustur til Mariehaven den 27. maj og en udflugt til Den Kreative Have i Haldrup den 10. juni,« fortæller Elsebeth Jørgensen, næstformand hos Ældre Sagen i Galten.

Turene gennemføres naturligvis med stor opmærksomhed på de gældende restriktioner, herunder mundbind, afspritning og afstandskrav.

»Og sker der ændringer, må vi jo aflyse. Det håber vi ikke, for alle trænger i den grad til igen at komme ud og opleve nyt,« siger Elsebeth Jørgensen.

Det er lykkedes at få flyttet alle de aflyste foredrag, arrangementer og ture til næste program. Af samme årsag vil især programmet i efteråret byde på flere aktiviteter end sædvanligt.

»Med hensyn til Højskoleopholdet, der lige er blevet aflyst, er der ikke planlagt et nyt. Årsmødet, der jo er blevet udsat nogle gange, forventer vi at kunne afholde den 31. august. Hvor og hvordan er endnu uvist. Vi har valgt at skille Årsmøde og den planlagte jubilæumsfest ad, så festudvalget arbejder nu på at finde en ny model til markeringen af vores 25-års jubilæum,« siger Elsebeth Jørgensen.

Gymnastik i september

Gymnastikken i Ældre Sagens regi forventes at begynde igen i uge 36. Dette vil blive annonceret senere.

Andre Ældre Sagen-aktiviteter som Den hjælpende hånd, Bisidderordningen, Ledsagerordningen og Besøgsvenner har fået grønt lys til at begynde igen, hvorimod aktiviteterne på Tjørnehaven: Havevenner, Søndagshygge og IT-undervisning stadig er lukket.

»Ligeledes ved vi heller ikke pt. om Demenscafeen kan genåbne i maj. Hvis ikke, vil der blive arrangeret et udendørs arrangement. Vores Tryghedsopkald har fungeret i hele Coronaperioden, og kroket er også i fuld gang,« fortæller Elsebeth Jørgensen.

Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-