90 borgere prøvede bueskydningens ædle kunst

Image
Cirka 90 tog udfordringen op og forsøgte sig som bueskytter ved 'Buernes Dag' på Klank Idrætsanlæg søndag d. 6. september.

Det blev en fantastisk dag med cirka 90 deltagere da GFS Bueskydning forrige søndag afholdt 'Buernes Dag' ved Klank Idrætsanlæg.

»Vi var fire trænere og to hjælpere der fra kl. 12 til 15 var fuldt beskæftigede med børn og voksne der gerne ville prøve at skyde med bue. Nogle ville gerne prøve at skyde med recurve-bue andre med langbue. Nogle var buejagt-interesserede og ville gerne prøve at skyde compound-bue,« fortæller John Balle Jensen, formand for Galten FS Bueskydning.

Smed sutten og skød med bue

Der var mulighed for at skyde på forskellige afstande fra 8 til 40 meter og på forskellige skiver fra 80 til 125 cm på de lange afstande.

»Der var også oplevelser som vi sent vil glemme. En lille pige ville gerne prøve at skyde med bue og da vores kvindelige træner Marianne tog sig af den lille pige afleverede pigen lige sutterne til træneren og var så klar til at skyde med bue. Marianne måtte på knæ for at hjælpe pigen og hun fik skudt med bue og synes det var sjovt,« fortæller John Balle Jensen.

»Andre fik prøvet at skyde med langbue og fandt ud af at Robin Hood og Wilhelm Tell faktisk skulle træne en del for at ramme et æble. Der var rigelig udfordring i at ramme den gule plet på skiverne, men det blev dog hurtigt bedre med lidt hjælp fra vores trænere og hjælpere. Alt i alt en rigtig god dag med masser af inspiration og lysten til at udvikle bueskydning i Galten-Skovby-området,« siger John Balle Jensen og retter en stor tak til Bueskydning Danmark samt til trænere og hjælpere for assistancen ved arrangementet.

Læs Galten Folkeblad 16. september 2020

Del på
Bygma Galten

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-