49 fra Harlev deltog i Berlin Halvmarathon

Image
49 fra Harlev deltog i Berlin Halvmarathon
Glade Harlevløbere i Berlin.
Interessen for Harlev Løb og Motions tur til Berlin Halvmarathon 2018 var i år overvældende.
Det var i år fjerde gang turen blev arrangeret, og denne gang måtte tur-arrangøren stille en dobbeltdækker-bus til rådighed for løbeklubben.
Grunden til den store tilslutning skal ikke kun findes i selve løbet gennem Berlins historiske gader, men også i det kæmpestore arbejde der lægges i planlægning før, under og efter løbet. Og i Harlev Løb og Motion er alle gode til at byde ind. 
Der arrangeres banko med fine sponsorpræmier til busturen, bages boller og kage, laves spandevis af kaffe, købes ind til frokost, planlægges udsmykning af heppezonen og der sørges for sandwich til hjemturen, for nu bare at nævne en del af det store set-up. 
Der er blevet trænet vinteren igennem uanset vind og vejr, og mange kilometer er blevet tilbagelagt på vejene i og omkring Harlev som optakt til Berlin-turen.
Igen i år viste Berlin sig fra sin smukkeste side, med solskin fra en skyfri himmel. 
Fra Harlev stillede ni rulleskøjteløbere og 40 løbere til start til en unik tur gennem Berlins gader. Ruten er en lang fantastisk sightseeing-tur, hvor Berlins mest berømte seværdigheder passeres: Berliner Dom, Unter den Linden, Charlottenburg Slot, Kurfürstendamm, Potzdammer platz, Check-point Charlie og Alexanderplatz, hvor der er er start og mål. 
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 4. april 2018
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block