4. klasser på musikalsk rejse

Image
4. klasser på musikalsk rejse
Tirsdag d. 9. februar mødes alle 4. kl. elever fra Herskindskolen, Stjærskolen, Gyvelhøjskolen og Skovbyskolen til fælles musikdag på Gyvelhøjskolen.
Her tages eleverne med på en rejse i følelsernes rige.
»Vi skal arbejde med Glæde, Vrede, Sorg/melankoli, Frygt, Jalousi, Usikkerhed, Kærlighed og Dovenskab. Alt sammen som en musikalsk rejse hvor vi via musikkens sprog udtrykker de forskellige følelser,« lyder det i oplægget.
Det hele bliver sat sammen til dans, musik, koreografi, fest og farver, som bliver udfoldet i fuldt flor i samarbejde med en gruppe musikstuderende fra Læreruddannelsen hos på VIA University College i Århus.
Hele dagen arbejder eleverne i grupper og øver bestanddelene til den forestilling som opføres samme dag kl. 16.30-17.30, hvortil alle elevernes forældre naturligvis er indbudt.
Tradition gennem 15 år
Ideen til den årlige fælles musikdag for 4. klasserne ved folkeskolerne i den gamle Galten Kommune opstod for cirka 15 år siden. Dette inspireret af, at når man havde en årlig idrætsdag, så burde man også have en musikdag med mulighed for at opleve glæden ved musik og sejren ved at stå på en scene med en forestilling.
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block