350 har set premierefilm efter Bio Husets genåbning

Image
Bio Huset er godt i gang igen efter coronanedlukning, men der er indført særlige foranstaltninger.

Efter cirka tre måneders nedlukning ruller filmene igen i Bio Huset.

»Biograferne kom gennem 2. verdenskrig uden at lukke for publikum, men Covid 19 nedlagde os alle. Filmfestivaler er aflyst og filmproduktioner er udskudt.  Det rammer hele branchen og naturligvis også os i Bio Huset,« siger bestyrelsesformand i Bio Huset Tove Severinsen.

Torsdag den 4. juni var premieredagen for Little Women som blev vist ved 11 forestillinger.

»Inden da måtte vi sikre os, at det var sikkert og trygt for både frivillige og publikum at  gæste Biohuset. Der blev udarbejdet retninglinjer for afspritning, monteret afstandsmarkeringer i gulvene, foyeren er tømt for møbler, og vi guider gæsterne igennem diverse køb inden alle sidder trygt og godt i sæderne,« fortæller Tove.

Selv om det ikke er nødvendigt efter de gældende retningslinjer, har man valgt at afspærre hver anden række, og der er et tomt sæde mellem bestillingerne.

»Og gæsterne har taget pænt imod og heldigvis valgt, at film skal ses i biografen. Little Women er blevet set af 350 publikummer, og det er et tilfredsstillende tal. Vores børnefilm “Fremad” var lidt sløjt med kun 40 gæster over weekenden. Men nu er vi i gang og mon ikke flere får øjnene op for at “film skal ses i biografen",« siger Tove.

Film uden sommerpause

Efter den lange nedlukning har Bio Huset for første gang i mange år, valgt at vise film også i sommerferien.

»Det er vi spændte på at se resultatet af, men mon ikke de mange som holder ferie i Danmark også vil finde vej til et af vores biografsæder. Vi håber det bedste og går sommeren og efteråret i møde med de positive briller på‚« siger Tove Severinsen.

Et revideret ...

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 24. juni 2020

Del på
LR

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-