30. udgave af Annales er udkommet

Image
Høsten køres ind på Toftegård i Skovby ca. 1950. Fotoet indgår i en artikel med dagbogserinderinger fra Galten-egnen, skrevet af Erhardt Jensen, Holbæk.

Galten Lokalarkiv har udgivet sit nye årsskrift, Annales 30

På Arkivernes Dag, der hvert år holdes på landets lokalarkiver 2. lørdag i november, har Galten Lokalarkiv sammen med Støtteforeningen i de sidste mange år på Galten Bibliotek og på arkivet haft et velbesøgt eftermiddagsarrangement, der som regel har samlet omkring 100 besøgende.

Coronapandemien har betydet, at et sådant arrangement ikke kunne afholdes i år. Både begrænsningen af forsamlinger til højst 10 personer og kravet om at bære mundbind i offentlige lokaler stred imod det.

»Det har været et fast indslag på dagen, at vi har præsenteret det lige udkomne nye bind af arkivets årsskrift Annales, og at nogle af dens forfattere har fortalt om baggrunden for deres artikler. Derefter har Støtteforeningens medlemmer kunnet få udleveret deres eksemplar af årsskriftet, mens andre har kunnet købe bogen,« fortæller Erik Korr Johansen fra Galten Lokalarkiv.

Smedeskov Hvilehjem

En udlevering til medlemmerne er nu i fuld gang under alternative former, og andre kan som sædvanlig købe bogen (kr. 150,-) på Galten Bibliotek eller i arkivet, samt frem til jul også i brugserne i Galten, Stjær og Herskind, i Rema i Skovby samt i Jutlander Bank og Sparekassen Kronjylland.

Bogen er i år på 116 sider og indeholder...

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 18. november 2020

Del på
Galten-Skovby Rotary Klub

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-