18.700 vaccinedoser til Region Midtjylland i dag

Image

Region Midtjylland modtager torsdag 28. januar 18.700 doser vaccine mod Covid-19. Vaccinerne skal bruges på at re-vaccinere borgere, der har fået første stik.

Først vaccineres beboere på plejecentre, dernæst borgere på +65 år, der får personlig pleje og praktisk hjælp, borgere der risikerer alvorligt forløb med Covid-19, og endelig udvalgte ansatte fra region og kommuner.

»Det er en god nyhed, at vi får vacciner nok til at komme tilbage på sporet. Vi vil uden tvivl opleve flere bump på vejen, før alle borgere er vaccineret. Men jeg har fuld tiltro til, at det store vaccinationsprojekt vil lykkes,« siger regionsrådsformand Anders Kühnau (S).

Vaccinedoserne rækker ikke til at tilbyde 1. vaccination af borgere, der allerede er inviteret til vaccination. Disse ventes tidligst at kunne tilbydes 1.vaccination fra uge seks (fra 8. februar).

Samtidig eller kort efter vil der også blive åbnet for vaccination af +85 årige borgere.

Ingen ansatte vil blive ny-vaccineret med nuværende leverance.

Hvem er nu vaccineret?

Sidste uges leverance på ca. 7000 vaccinedoser er primært brugt på at re-vaccinere beboere på de 87 plejecentre i regionen, hvor 1. vaccination blev givet 27.-31. december. Borgere, der har booket tid i et vaccinationscenter i denne uge, er også blevet vaccineret.

Overskydende vacciner er brugt på at re-vaccinere regionale og kommunale ansatte.

Del på
Jensine

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-