Lokale "præcisionsskytter" vandt DM-medaljer

Image
Lokale "præcisionsskytter" vandt DM-medaljer
Tre lokale petanquespillere hævdede sig strålende ved danmarksmesterskaber afholdt i Horsens og Høng. 
Det blev til to guld og en sølv medaljer ved DM i petanque.
I Høng vandt Søren Mathiasen fra Sjelle sølv ved DM i præcisionsskydning i veteranrækken mens Brian Taastrup fra Herskind vandt DM guld i seniorrækken i præcisionsskydning, og tilbage i primo juli vandt Einar Stærk fra Skovby guld i double. Det skete i Horsens.
Søren og Brian spiller begge i Brabrand Petanqueklub og om søndagen i Skovby Petanque. Om søndagen er det hele lidt mere på hobbyplan. Einar derimod kører til Middelfart for at træne. Flere weekender er petanque-besatte for både Einar, Søren og Brian. 
De tager tit til stævner rundt om i landet og dagen før danmarksmesterskabet var de i Middelfart for at spille turnering. Her gik det også godt for Søren og Brian idet de to petanque spillere vandt seks trippelkampe.
I gang ved et tilfælde
For Brian Taastrups vedkommende startede det hele for efterhånden 13 år siden, da han blev lokket med til Skovby Petanqueklubs turnering. 
Han havde aldrig holdt ved en petanquekugle før, men han vandt turneringen med Villy Pedersen som makker, og siden den gang har han spillet petanque på hobbyplan. 
Sidste efterår  bestemte han sig for at han sig imidlertid for at ville have licens til at spille mere seriøst. Og det har så ført til, at han nu kan titulere sig danmarksmester. 
Søren Mathiasen er tidligere håndboldspiller og idrætslærer ved Tilst Skole. Han har de seneste to år haft licens til at spille turneringer. 
Egentlig var han mere til golf, men efter en operation for en diskusprolaps i nakken blev han for seks år siden lokket med til at spille om søndagen i Skovby. 
De seneste to år har Søren spillet med licens i Brabrand.
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-