Hjem fra Aserbajdsjan med OL-drømmen intakt

Image
Hjem fra Aserbajdsjan med OL-drømmen intakt
Martin Christensen betegnes af landstræner Claus Friislund som et natur-talent inden for udspringssporten.
Udspringeren Martin Christensen oplevede bl.a. at blive kørt til træning med politieskorte, da han var blandt Danmarks repræsentanter ved European Games i Baku.
Den talentfulde udspringer Martin Christensen fra Harlev repræsenterede i juni Danmark ved European Games i Baku, Aserbajdsjan.
Det blev desværre ikke til finalepladser for Martin, men alligevel nogle flotte præstationer, hvor han kun var tre og fire points fra at komme med i finalen på henholdsvis 3 meter og tårn. 
»Martin er et naturtalent på tårnet, men manglende træningsmuligheder i hverdagen gør, at han ikke kan træne sine spring regelmæssigt. De fleste af Martins konkurrenter træner tårn på daglig basis og har således mere rutine at tære på,« siger landstræner Claus Friislund.
Stolt over udtagelse
Ud over at deltage individuelt på 3 meter og tårn sprang Martin desuden 3 m synkro sammen med Andreas S. Larsen fra Lyngby. Det blev til en flot niendeplads i konkurrencen.
Selvom der ikke kom medaljer med hjem til Harlev fra Baku, var det en kæmpe oplevelse for Martin at være med. 
»Jeg boede i en “olympisk by”, som var bygget til alle sportsudøvere. Det var 16 højhuse og vi måtte ikke gå udenfor uden at blive ledsaget. Når vi blev kørt til og fra træning i bus, var det med politieksorte. Ikke fordi det var farligt, men så var vi sikre på at komme frem og tilbage til tiden uden at sidde fast i trafikken,« forklarer Martin.
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 21. juli 2015
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-