GFS-drenge fik besøg af AGF-spiller

Image
GFS-drenge fik  besøg af AGF-spiller
Galten FS' U9-drenge fik én på opleveren, da AGF-spilleren
Kasper Povlsen kom og trænede med børnene.
38 fodbolddrenge fra Galten-Skovby fik sig noget af en overraskelse i torsdags. Træneren havde været i kontakt med AGF - og pludselig stod Kasper Povlsen der.
Ved torsdagens træning fik drengene på Galten FS' U9-hold en oplevelse, de sent vil glemme. De fik nemlig besøg af fodboldspiller Kasper Povlsen, som til daglig spiller i AGF.
Træner for lilleputholdet, René Falkenberg, havde været i kontakt med AGF med forespørgsel om, hvorvidt det kunne lade sig gøre at få en af spillerne til at komme på besøg. Og det viste sig, at det ikke var noget problem.
Hele 38 fodbolddrenge fra Galten-Skovby fik fornøjelsen af at møde et af deres store idoler.
»Kasper demonstrerede lidt af sin tekniske kunnen og viste mange af de øvelser, som holdet til dagligt beskæftiger sig med på Fredensvang,« fortæller René Falkenberg.
Det var med andre ord noget af en overraskelse og en god oplevelse, der ventede drengene i torsdags.
»Det er ikke hver dag, at man som 8-årig oplever nogle af de store idoler tæt på, så det var stort for drengene. Kasper Povlsen stod for træningen den aften, og han tog sig også en snak med spillerne både før og efter,« fortæller René Falkenberg.
Galten-Skovbys fodbolddrenge fik således en oplevelse for livet, og de fik endda ros for deres koncentration, engagement og energi.
»Kasper Povlsen roste hele holdet for den måde, hvorpå spillerne enkeltvis yder en god indsats,« siger en glad U9-træner.
Og hvem ved, måske ser man om nogle år, at Galten-Skovbys drenge går i Kasper Povlsens fodspor som professionelle fodboldspillere.
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-