DM-medaljer Sjelle-Skjørring Judo

Image
Fra venstre Karsten Kaspersen, Christian Hæstrup, Rasmus Fabian, Mads Jacob Have og Thomas Hansen.
Fire medaler til Sjelle-Skjørring IF Judo ved weekendens DM.
Turneringsmæssigt sluttede året for Sjelle-Skjørring Judo DM for senior og masters i Vejle. Klubben havde seks medlemmer med.
Simone Breinholt (U-18) stillede op i -52 kg A senior. Desværre vandt Simone ikke nogle medaljer, men fik lidt erfaring med hjem, og det var tæt på medaljer, men det tippede den forkerte vej.
Rasmus Fabian (-73 kg Masters) havde heller ikke rigtigt heldet med sig.
Mads Jacob Have stillede op i -73 kg B senior. Normalt er han i -66 kg, men vandt sine kampe i fin stil og fik en velfortjent guldmedalje og kan dermed titulere sig dansk mester.
Christian Hæstrup (U-18) stillede op i -73 kg  A senior, som er en lidt hård klasse, det gik faktisk rigtig godt, Christan vandt sin pulje, kvart og semifinalen, men desværre tabte han finalen.
Ni kg betød meget
»Men bestemt en meget velfortjent sølvmedalje,« kommenterer Karsten Kaspersen fra Sjelle-Skjørring Judo.
Thomas Hansen stillede op i -90 A senior. Normalt kæmper han i -81kg. Thomas kæmpede bravt, men man kunne godt se at de cirka 9 kg betyder noget, specielt når det er muskler. Thomas vandt en fortjent bronzemedalje.
Sidste mand var Karsten Kaspersen (-90 kg Masters). Karsten havde nogle gode kampe, den sidste tabte han, så dagens høst blev for hans vedkommende en sølvmedalje.