Debutsejr til ungt GFS-mandskab

Image
Galten FS (serie 3) vandt årets første kamp i puljen med 3-1 over Grauballe.
Startopstilling: Rico Frandsen, Lasse Ørum, Martin Rasmussen, LH, Martin Nielsen, Frikke, Michael Madsen, Jakob Simonsen, Morten Juul, René Ipsen, Thomas Riis. Bænk: Michael Jensen, Kenneth Bovbjerg, Mathias Hansen. Tilskuere: 72
Snebyger var fulgt med til Gjerns udmærkede fodboldbaner, da Galtens serie 3. hold spillede årets første turneringskamp.
Det var et meget ungt Galten hold med stor udskiftning på holdet i forhold til sidste sæson. Opgøret startede intenst, og begge hold havde gode muligheder de første 15 minutter.
Galten pressede mere og mere på med hårdt arbejde fra Jakob Simonsen og Michael Madsen centralt, imens Morten Juul sendte gode bolde i dybden. Og netop sådanne en bold opfangede Thomas Riis, som driblede med snævre driblinger forbi en klodset målmand som lavede straffe på den høje angriber. Korrekt gult kort til Grauballes målmand og et straffespark som Morten Juul sikkert sparkede ind til 0-1 til Galten.
Herefter stod der Galten på det meste spil med en super indsats i forsvaret og gode dybdeløb fra de offensive spillere, men efter 40. min. kunne Grauballe udligne på en dødbold, som blev sparket på bagerste område hvor en Grauballemand dukkede op uden chance for målmand Rico Frandsen. Dermed var stillingen 1-1 ved pausen.
Efter pausen blev der mere tænding på hos begge hold og dommeren satte en dæmper på med flere gule kort til hjemmeholdet. Det betød mere plads og spil til Galten. Venstre back Martin Nielsen legede Roberto Carlos og driblede op af kanten og ud fra feltet tordnede han bolden af sted, desværre på træværket. Virkelig flot spil i 2. halvleg af Martin.
Med et kvarter tilbage lignede det mere og mere tilfældighedernes spil, og med et gult kort til Galten var der hårdt arbejde i vente. Men den rutinerede målmand Rico havde set den indstiftede Mathias Hansen som havde lavet en del ravage med sit indhop på banen og stak af sted. Han sendte en lang høj bold af sted som Mathias jagtede til dørs og misforståelse imellem Grauballes målmand og forsvar resulterede i en 1-2 føring til Galten.
Grauballe sendte mange lange bolde og pressede på, men så udnyttede Galten omstillingsspillet, hvor Morten Juul modtog bolden på kanten af feltet, og bankede den af sted i mål uden rækkevidde for Grauballes målmand, til en 1-3 føring til Galten.
En flot tempofyldt kamp med mange gode takter hos et fightende Galten-hold.
Næste kamp er lørdag den 13. april kl.13.00 i Vellev.