Stor entusiasme omkring bagedyst i GJUK

Image
Stor entusiasme omkring bagedyst i GJUK
Ida Henriksen og Irvin Bekovic med de gyldne kageruller.
Kunstfærdigt dekoreret kage med Bamse, Kylling og Ælling-figurer løb med sejren i bagedyst hos Galten Junior- og Ungdomsklub.
I søndags oprandt dagen for GJUKs Bagedystfinale. Fire unge mennesker mødte op i klubben  med konkurrenceiver og ambitioner om at vinde det eftertragtede bagedyst-trofæ.
Som optakt til finalen, havde GJUK to søndage afholdt konkurrencer, hvor to hold ad gangen skulle dyste i disciplinen "cupcakes".
Tilbage den 31. januar havde Christian Frandsen dystet ene mand, mod Irvin Beckovic og Ida Henriksen. Det var ret ulige og endte med at Irvin og Ida vandt aftenens disciplin og finaleplads. Ifølge Folkebladets oplysninger smagte Christians kage bedst, men han ikke havde ikke målet om 10 flotte, ensartede og flot pyntede cupcakes, gik sejren til Irvin og Ida.
Ved den anden konkurrence en uge senere dystede Frederikke og Julie mod Evalotte og Julia, som løb af med sejren og finalepladsen.
Knas med bagetiden
I søndags gjaldt det så den store finale i GJUKs Bagedyst 2016. Her kastede Julia Anter og Evalotte Schultz Pedersen sig ud i en Chokoladekage med hindbærmousse mens Irvin og Ida havde besluttet at lave et børnevenligt mesterværk. 
Evalotte lavede en lækker hindbærmousse, imens Julia fremstillede en chokoladekage, som skulle have ekstra bagetid i forhold til opskriften. Det viste sig at pigerne havde glemt at dobbelt portion skal bage længere en enkelt portion. 
»Vi valgte at kalde pigernes kage en Gateau Juliotte. En chokoladekage med smørcreme, et lag af hindbærmousse, og flødeskum med rutebiler. De to piger fandt ud af, at det hele er cirka ligeså svært, som deltagerne i den rigtige bagedyst, udtrykker,« fortæller klubmedarbejder Jane Spanner.
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 8. marts 2016
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-