Peter Gade kommer til Galten

Image

Medlemmerne af Galten FS Badminton får en på opleveren når badmintonlegenden Peter Gade på fredag gæster Galten for at træne med nogle af GFS' ungdomsspillere og trænere samt holde foredrag. Da arrangørerne er underlagt de strenge Covid-19-restriktioner og et maksimalt deltagerantal i Galten-hallen, er arrangementet kun for GFS badmintons medlemmer og familie.

Lokale badminton-spillere får mulighed for at træne med badmintonikonet Peter Gade, når den tidligere verdensrangliste-etter gæster Galten FS Badminton.

Fredag den 9. oktober får Galten FS Badminton besøg af Peter Gade. Det sker som del af et event med klubbens samarbejdspartner Scansport Yonex, hvor en række ungdomsspillere og klubbens trænere deltager i en lidt anderledes træningssession med Peter Gade som coach.

Peter Gade var i mange år blandt de absolut bedste badmintonspillere i verden. I en æra hvor verdenstoppen i herresingle udover Peter Gade bød på megastjerner som Lin Dan og Lee Chong Wei leverede det danske badmintonikon imponerende resultater, med en længere periode som etter på verdensranglisten i herresingle og en række internationale turneringstitler, toppet med sejr i sportens ypperste turnering All England i 1999.

Pokalskabet rummer også et hav af danske mesterskaber, fem EM-guld og fem VM-medaljer af sølv eller bronze.

Peter Gade stoppede sin karriere som professionel spiller i 2012, og blev tre år senere optaget i sportens Hall of Fame.

Karrierestoppet var dog ikke et farvel til sporten, da han fortsat har været særdeles aktiv indenfor badminton med eliteudvikling og -træning, både som træner for det franske landshold og siden i sit eget badmintonakademi, der er et supplerende træningstilbud for europæiske talenter.

Samtidig har Peter Gade det seneste års tid fungeret som sportschef i Københavns Badmintonklub (KBK), hvor han er med til at uddanne trænere og spillere i forsøget på at udvikle en meget seriøs træningskultur. Det er således en af badmintonsportens sande kæmper, med et imponerende CV indenfor træningskultur og udvikling, der kommer til byen.

Vil træne med ungdomsspillere

Indenfor de mulige corona-rammer holder Galten FS Badminton et lille træningsarrangement i Galten Hallen, hvor nogle af klubbens ungdomsspillere og trænere vil træne med Peter Gade.  Efterfølgende bydes medlemmerne på en frankfurter og lidt at drikke. Der bliver også mulighed for at få en autograf og blive fotograferet med
Peter Gade – igen med behørig afstand og hensyn til Covid-19-reglerne.

Læs Galten Folkeblad 7. oktober 2020

Del på
SuperBrugsen Galten

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block