Påskeudstilling i Låsby

Image
Portræt. Kunstner: Christina Monrad

Fotokunst fra Fyn og lokale kunstnere fra atelier ”Stald1” udstiller ved Låsby i påsken.

Mange kender Østerskovgård ved Låsby for markedet ”Kreative Hænder” op mod jul eller fordi de har været til fest i Kornkammeret. Nu kaster Jonna Baastrup sig endnu en gang ud i noget nyt med udstilling af foto og malerkunst på gården i påsken.

Fotograf Peder Fredskil deltager med sin udstilling ”Æoner”. En smuk og tankevækkende udstilling der viser refleksioner over menneskets påvirkning af livet på kloden.

Østerskovgårds atelier ”Stald1” er base for en række lokale kunstnere. Herfra udstiller de syv kunstnere Helle Overbye, Christina Monrad, Pia Thybo, Mette Sørensen, Liliann Sølvi Christensen og Mette Fisker.

»På Østerskovgård er der plads til kreativitet og nye eksperimenter. Vi er mange kunstnere her til hverdag og udstillingen er en fin måde at vise den side af gårdens mange aktiviteter frem,« fortæller Christina Monrad, kunstner i Atelier Stald1.

Udstillingen kan opleves på Østerskovgård, Østerskovvej 20, Låsby fra torsdag d. 18. april til mandag d. 22. april. Der er åbent fra kl. 11-15 alle fem dage. Fernisering torsdag den 18. april kl. 11.30 hvor Peder Fredskil fortæller lidt om sine fotografier.

Læs Galten Folkeblad 15. april 2019

Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block