Nyt tiltag fra GFS Gymnastik: Tumlastik

Image
30 børn og voksne deltog ved premieren på "tumlastik" i Galten-hallen.

Fredag formiddag gavde Galten FS gymnastik premiere på gymnastikafdelingens nyeste tiltag – tumlastik.

For snart et år siden etablerede gymnastikafdelingen en barselscafe. Her kan mødre og fædre der går hjemme på barsel mødes med andre på barsel.

»Barselscafeen blev startskuddet til vores nye tiltag tumlastik. Det viste sig, at der var flere og flere som hjemmepassede deres børn og der var et ønske om at få mulighed for at komme og lave gymnastik med deres børn om formiddagen,« forklarer Tanja Kulas og uddyber:

»Princippet er at vi sætter en redskabsbane op og så kan man komme med sit barn og få brændt noget krudt af og samtidigt møde andre børn. Her i starten har vi også inviteret nogle dagplejemødre med ned i hallen.«

30 børn og voksne til premieren

Den oprindelige plan var, at Tumlastikken skulle afvikles i det mindre foreningslokale, men ved premieren i fredags, var man heldige at låne selve Galten-hallen.

»Vi håber det kan lykkes at lave en fast aftale med Gyvelhøjskolen, så vi ikke skal sætte begrænsning på antallet af børn og voksne,« siger Tanja Kulas.

I fredags var der cirka 30 børn og voksne med til tumlastik. I første omgang afholdes der tumlastik den 2. fredag i hver måned fra kl. 9.30-10.30, og der sluttes af med at alle hjælper med at rydde op.

Læs Galten Folkeblad 13. september 2023

Del på
John Frandsen

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-