Ny klimamedarbejder i Skanderborg Kommune

Image
Maria Molde er ny frontmedarbejder i Skanderborg Kommunes afdeling for klima og grøn omstilling.

Maria Molde, 46, er ny frontmedarbejder i Skanderborg Kommunes team for klima og grøn omstilling. Med ansættelsen er kommunens klimateam vokset fra én til tre medarbejdere på under to år.

Maria Molde er uddannet antropolog og har arbejdet med international udvikling i 16 år, senest som rådgiver hos CISU i Aarhus.

I Skanderborg Kommune kommer hun til at arbejde tæt sammen med borgere og institutioner om klimaindsatser, som for eksempel klimahaver, klimaskole og uddelingen af en nyoprettet klimapris i kommunen. I 2021 vil hun desuden have ekstra fokus på klimavenlig kost og mindre madspild.

»25% af hver danskers CO2-udslip kommer fra kosten. Det er mere end vores forbrug af varme, strøm, benzin og diesel tilsammen. Derfor giver det virkelig god mening, at det er et af de områder, Skanderborg Kommune har valgt at fokusere på i sin klimaindsats, og jeg glæder mig til at være en del af arbejdet«, siger Maria Molde.

Hun bor i Brabrand med sin mand og deres to drenge. I fritiden nyder hun sin have og at spille musik sammen med resten af familien.

Læs Galten Folkeblad 17. februar 2021

Del på
Skanderborg Kommune

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-