Keld og Hilda fejrede 100 års jubilæum i Bio Huset

Image
Keld og Hilda Heick på scenen i Bio Huset, akkompagneret af pianisten Mickey Pless.

Ved at lægge Keld Heicks 60 år lange karriere sammen med fru Hildas 40 år på scenen, kan det populære musikalske ægtepar fejre 100 års jubilæum. I den anledning gæstede de i sidste uge Bio Huset.

Keld og Hilda Heick har i mere end en menneskealder været folkeeje. Ægteparret som begge har rundet de 75 år, og har fejret guldbryllup i 2018, gæstede tirsdag i sidste uge Bio Huset.

Gæsterne til den udsolgte koncert, fik mange smagsprøver på parrets lange showbiz-karriere.

Publikum fik historien om, hvordan der gik ”gadekær i pigtråden”, og hvordan Keld & The Donkeys i sin tid skrev dansk musikhistorie.  Numre som Ved landsbyens gadekær, Ganløse Vanløse og Jeg ringer på fredag var tophits fra den tid.

I 1976 medvirkede Hilda på indspilningen af Keld & The Donkeys-hittet Do You Speak English. Det blev en kæmpe-succes, men det tog yderligere fem års plageri fra Keld at overtale Hilda, inden Keld og Hilda i 1981 stod sammen på scenen for første gang.

Sang Elvis mens Hilda pudrede næse

Koncerten i Bio Huset blev krydret af medleyer med Four Jacks og filmsange, og et Elvis-nummer, hvor Keld gav den hele armen, da Hilda var gået af scenen for at pudre næse.

Selvfølgelig fik publikum også masser af Melodi Grand Prix nostalgi. 32 gange har Keld Heick haft sange med i Det danske Melodi Grand Prix – og imponerende ni gange har han vundet.

Ved koncerten i Bio Huset blev Keld og Hilda dygtigt akkompagneret af pianisten Mickey Pless. En aften med en god stemning, hvor Keld og Hilda ud over sangene, fortalte anekdoter om deres lange liv i spotlyset.

Endelig koncert igen

Showet med Keld og Hilda var Bio Husets første koncert-arrangement siden en lang coronapause, og koncerten var længe ventet.

»Det tog ikke lang tid inden der var solgt 100 billetter. Om det så skyldtes Keld og Hilda ved jeg ikke, men jeg tror også at folk har haft en trang til at komme ud at oplevet noget,« siger Torben Skjøtt, bestyrelsesmedlem og koncertbooker i Bio Huset.

Der er planer om yderligere to koncertarrangementer i foråret.

Læs Galten Folkeblad 20. oktober 2021

Del på
Gi'Gaven

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-