Galten FS inviterer til gratis tennis i hele 2021

Image
På vegne af Galten FS tilbyder hovedformand Carsten Bach gratis medlemsskab af tennis-afdelingen i hele 2021, på betingelse af frivillig deltagel i klargøring og vedligeholdelse af baner, klubhus og udenomsarealer.

Galten FS overtog Galten Tennisklub i oktober, og tennisbanerne på Bytoften i Galten skal dermed i år have sæsonstart under GFS-paraplyen for første gang.

»For at få en pejling af interessen for fortsat tennisspil på Bytoften har vi valgt at gøre medlemskab for sæsonen 2021 gratis. Hvis der fortsat skal spilles tennis på Bytoften, kræver det noget mere aktivitet og vedligehold af banerne. Derfor er der brug for flere aktive medlemmer både på og udenfor banen,« siger Carsten Bach, der er hovedformand for GFS.

Med tilbuddet om et gratis medlemskab følger derfor et krav om frivillig deltagelse i klargøring og vedligeholdelse af banerne, klubhus og udenomsarealer.

Alle interesserede mødes lørdag den 10. april kl. 9.30 i tennishuset på Bytoften til morgenmad og arbejdsdag for at gøre anlægget klar til sæsonen.

Heldigvis er forsamlinger på op til 50 personer udendørs nu tilladt i foreningsregi og så mange tror Carsten Bach alligevel ikke der dukker op.

Alternative anvendelser af arealet

Planerne om etableringen af en bane til padeltennis er for nuværende lagt på hylden.

»Derfor ønsker vi også en tættere dialog med i første omgang de tennisinteresserede og senere alle øvrige borgere i og omkring Galten for at drøfte fremtiden for tennisanlægget på Bytoften,« siger Carsten Bach.

Projektforum Galten-Skovby er allerede involveret, og det er forventningen, at der i løbet af foråret nedsættes en arbejdsgruppe, der skal komme med ideer til alternative anvendelser af arealet, hvor der i dag er tennisbaner.

Interesserede i deltagelse i arbejdsgruppen kan kontakte forretningsudvalget i GFS på hovedformandgfs@outlook.dk.

Læs Galten Folkeblad 30. marts 2021

Del på
SuperBrugsen Galten

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-