Fondspenge og politisk velvilje til Låsby-projekt

Image
Et glimt fra et brugermøde i Låsby-hallen, hvor tankerne om projekt 'Generationsbroen' har taget form.

Ildsjæle i Låsby har fået 100.000 kroner fra Realdania til en forundersøgelse af projektet 'Generationsbroen' ved Låsby-hallen.

Projektet er udvalgt som et af to østjyske projekter til støtte fra foreningen Realdanias ildsjælekampagne, 'Underværker'.

I Låsby ønsker man at undersøge mulighederne for at bevæge byen til mere medborgerskab og sammenhængskraft ved at tænke byens mødesteder sammen.

»I Realdania har vi støttet ildsjæleprojekter i hele landet i en længere årrække. Det er opløftende at se, hvordan hver ansøgningsmulighed byder på nye inspirerende idéer og en smittende energi. I Realdania tror vi på ildsjælene og deres evne til at se det store potentiale i det små – og skabe forandringer og forbedringer. Vi er stolte af fortsat at kunne bakke op om deres store indsats og glæder os til at følge de fremsynede projekter,« siger Stine Lea Jacobi, programchef i Realdania.

Et fællesskabshus

Låsby-hallens bestyrelse er i tæt samarbejde med Låsby boldklub, og alle underafdelinger i Låsby boldklub, startet på projektet med udvidelse af Låsby-hallen.

»Baggrunden for, at vi har igangsat idéudviklingen for en udvidelse af Låsbyhallen, er, at ”Låsby vokser”, som der står på Skanderborg Kommunes hjemmeside, og at der inden for 2-3 år starter bebyggelse på 250 nye byggegrunde i Låsby,« forklarer Søren Poulsen fra Låsby-Hallens bestyrelse.

»Processen startede allerede i juni 2018, hvor der var indkaldt til det første idé- og brainstormmøde. Mødet er efterfølgende blevet til adskillige møder, hvor også Låsby Skole, ungdomsklubben, dagplejen, Viften og mange flere har været inddraget i processen.«

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 19. marts 2019

Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block