Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen åbner i Galten

Image
Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen åbner pr. 1. marts butik i Galten. På fotoet ses fra venstre: Marcus Brøgger, Anne Bøgelund, Daniel Karlsen og Troels Hansen.

Galten bliver pr. 1. marts hjemsted for butik nummer 36 i ejendomsmæglerkæden John Frandsen.

Som bosiddende i lokalområdet har du sikkert allerede set Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsens skilte rundt i landskabet.

Fremadrettet vil du komme til at se endnu flere, når Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen åbner butik på Søndergade i Galten.

Den nye afdeling vil være firmaets boligbutik nr. 36. Firmaet strækker sig i dag fra Kolding i syd til Aalborg i nord. Mere lokalt har ejendomsmægleren allerede veletablerede boligbutikker i Skanderborg og Hammel.

Passer til firmaets struktur

Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen åbnede i 1995 i Randers, og er siden vokset til at være én af Danmarks største selvstændige ejendomsmæglerfirmaer med langt over 100 ansatte. Firmaet sætter en ære i at være til stede i lokalsamfundet og være en integreret del af byen og området.

»Galten passer glimrende til firmaets struktur. John Frandsen har tidligere haft stor succes med at overtage og sælge boliger i området, som har været til salg hos andre mæglere uden at blive solgt. Dette har hidtil foregået fra vores Skanderborg- og Hammel-afdelinger. Derfor er det helt naturligt, at vi nu udvider aktiviteterne og tilstedeværelsen her i Galten. Vi vil helt tæt på vores boligkunder,« siger Daniel Karlsen, der er partner i Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen.

»Som de fleste nok har bemærket, er der masser af aktivitet på boligmarkedet, og vi kan se gode muligheder og udvikling i både Galten/Skovby, Harlev, Låsby, Herskind og Stjær. Der er en god sammensætning af villaer og ejendomme på landet. Her mener jeg, at vi virkelig har noget at byde på, når det gælder kontakt til unge købere, købere udefra og bred markedsføring af boligerne,« siger Daniel Karlsen og tilføjer:

»Med firmaets tilstedeværelse omkring Galten bl.a. i Skanderborg, Hammel, Aarhus og den nyåbnede butik i Silkeborg, føler vi os yderst godt rustet til at finde køberne til boligerne i Galten og omegn. Vi glæder os helt vildt til at komme godt i gang i Galten også.«

Selvom lokalerne først overtages d. 1. marts 2022, kan man allerede nu sætte sin bolig til salg hos John Frandsen.

SJAT

Firmaets værdier er sammenfattet som SJAT – Synlig, Jordnær, Aktiv, Tæt på.

»Disse værdier vil Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen nu også bruge i driften af firmaets 36. afdeling i Galten,« lyder det.

Læs Galten Folkeblad 26. januar 2022

Del på
John Frandsen

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-