Cykelsti-indvielse lørdag i Harlev

Image
Den nye og længe ønskede cykelsti på strækningen mellem Harlev og Gammel Harlev. På lørdag fejres åbningen med en fællestur fra Harlev til Gammel Harlev, hvor der vil være hygge på fællespladsen. Foto: Aksel Buchard

Harlev Fællesråd og Gl. Harlev Borger-forening vil gerne fejre, at tunnelen under Stillingvej og cykelstien mellem Harlev og Gl. Harlev nu er en realitet.

»Samtidig ønsker vi at vise den nye fælleshytte på Fællespladsen i Gl. Harlev frem. Lørdag den 10. december inviteres alle derfor til åbning af tunnel og cykelsti samt en tur via cykelstien til Fællespladsen i Gl. Harlev, hvor der vil være hygge med kage, kaffe og skumfiduser,« lyder det fra arrangørerne.

»Du bestemmer selv, om turen fra Harlev til Gl. Harlev skal foregå på cykel, løbehjul, skateboard eller gåben. Pynt gerne din cykel og medbring flag, så turen bliver ekstra festlig.«

Klokken 13.30 er der samling ved tunnellen på hjørnet af Ketting Parkvej og Tåstrupvej. Kl. 13.35 byder Harlev Fællesråd velkommen.

Fra kl. 13.45 går turen mod Gl. Harlev via cykelstien til fælleshytten.

Kl. 14.15 er der velkomst til Fælleshytten v. Gl. Harlev Borgerforening fulgt op af hygge med kaffe, kage og skumfiduser. Kl. 15.00 slutter arrangementet.

»Vi håber at mange vil være med til at festligholde dagen,« lyder det fra Harlev Fællesråd og Gl. Harlev Borgerforening.

Læs Galten Folkeblad 7. december 2022

Del på
PF Biler

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-