Galten-løbet 2024 sprængte alle rammer

Image
Opvarmning til FamileFRÆS-løbet, som havde 362 tilmeldte.

Med 783 tilmeldte deltagere i år mod 517 sidste år blev byfest-løbet en kæmpe deltagersucces.

Foruden de tre løbedistancer på henholdvis 5 km, 10 km og halvmaraton stod arrangørerne for det børnevenlige aktivitetsløb under overskriften FamilieFRÆS.

Undervejs på en 3 km rute skulle deltagerne gennemføre forskellige aktiviteter.

FamilieFRÆS havde 362 tilmeldte, hvor der sidste år var 200.

»Vi har i år haft særligt fokus på FRÆS distancen, og søgte derfor først på året fondsmidler fra NordeaFonden og endte med at modtage 45.000 kr., hvilket vi er meget stolte og beærede over,« fortæller Henriette Ambrosius fra arrangørgruppen.

»Midlerne er brugt på at købe ind til nye og mere langtidsholdbare aktiviteter, og nok til at vi kan give rigtige mange "Fræsere" en fantastisk oplevelse. Derudover har vi indkøbt masser af grej til løbedistancerne, så vi har noget ordentligt grej til mange år.«

Karla spredte smil

Desuden har man købt maskotten Karla, som er med til at tilføre sjov og spas for børnene på FamilieFRÆS.

»Tak til alle de mange mange lokale virksomheder, der har givet gevinster til Byfestløbets lodtrækning. Tak til Bygma og SuperBrugsen for at hjælpe med til at vi kunne købe en T-shirt til alle børn på FamilieFRÆS. Og særlig tak til SuperBrugsen for alle de mange ting de bidrager med til Byfestløbet, og særligt i år den fantastiske goodiebod med lækkerier ved målstregen,« siger Henriette Ambrosius, der desuden adresserer en tak til de cirka 20 frivillige hjælpere, der hjælper til hvor der er behov ved afviklingen af byfestløbet.

Læs Galten Folkeblad 15. maj 2024

Del på
Berger Optik

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-